Репертоар MASHA

Дата на публикуване: 21.05.2024 г. 00:10:45 ч.

0

„Бъчва с мед“

26.04.2017г.

„Бъчва с мед“ е най-новият спектакъл на трупата от Русия

След невероятния  интерес към представлението Маша и Мечока: “Кутията на щастието“ и препълнените зали, оказали се недостатъчни да поберат всички желаещи,  трупата от Русия  ще представи на малчуганите най-новия си спектакъл „Бъчва с мед“.

Постановката е създадена на база уникалния детски анимационен сериал „Маша и Мечока“, подходящ за всяка възраст, все по-известен не само в България, но и по целия свят. Изпълнено с изключително голяма доза хумор, забавни моменти и интересни поуки, то се класира като едно от любимите детски филмчета в наши дни.
„ Бъчва с мед“ е най-новата постановка и България е една от първите страни, където ще бъде представена. Маша е пресъздадена като палаво и любопитно момиченце, което по наивен и комичен начин изпада в забавни ситуации, заедно с добрия си верен приятел – Мечока Миша, който се старае да го научи на мъдрости и да му помогне да излезе от всяка беда.
Представлението е с продължителност един час, с големи кукли, по време на което музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите.
Малките и големите зрители ще имат възможност отново да видят любимите си герои и разбира се: добродушният гигант, обожаващ мед и готов да го похапва, както му се услажда, с чай, с каша и дори с любимите на всички деца картофки, а  любвеобилната и енергична Маша  е подготвила поредните си изненади за родната публика.

Богатата и изключително атрактивна постановка е адаптирана на български език  и представена на сцената на градовете: София – 22 април – зала 1 на НДК , Пловдив –  23 април – Дом на културата “Борис Христов“, Ст. Загора – 24 април – Държавна опера, Бургас – 25 април – Държавна опера, Добрич – 26 април – Драматичен театър „Йордан Йовков“,  Русе – 27 април – „Доходно здание“, и  Варна – 28 април – Фестивален и конгресен център.

Bocka-Bul-A2-1-724x1024-->

Comments are closed.

Back to Top ↑