Репертоар Слайд1

Дата на публикуване: 06.02.2023 г. 05:39:34 ч.

0

СВАТБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ

22 ЮЛИ 2021 г.
oт 21:00 ч.
летен театър
Най-новата комедия от Фери Арт! Една брилянтна ситуационна комедия от английския автор Робин Хаудън. Ще се стопите от смях!! Изключително препоръчително!
„Сватба със закъснител“
Реж.Николай Гундеров
Участват: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова
Анотация:
„Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно – с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?
Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.“
Пазете се и бъдете здрави!
И помнете – театърът е едно от най-безопасните места – всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!
Или както казва великият Чаплин: „ден без смях е пропилян ден“!
за информация и билети : Билетен център на ДТ“Йордан Йовков“ – гр. Добрич / от 9.00 до 18.00 часа/ и
на тел: 058/ 605 573;  0885387319

залите се запълват на 50 %

О Ч А К В А М Е В И !!!!

 

Tags:Comments are closed.

Back to Top ↑