Репертоар Слайд1

Дата на публикуване: 13.04.2024 г. 10:09:04 ч.

0

ВСИЧКИ ОБИЧАТ ГАРИ

на 13.06.2023г. от 19:00 ч.
СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА ТОП КОМЕДИЯ ГОСТУВА В ДОБРИЧ
„ВСИЧКИ ОБИЧАТ ГАРИ” – ПРЕМИЕРА !
Една изключителна комедия, най – забавната , която се играе в момента на българска сцена ЩЕ СЕ ИГРАЕ В ЗАЛАТА НА ДТ „Йордан Йовков“!
ДОБРИЧ е сред ПЪРВИТЕ ГРАДОВЕ ОТ СТРАНАТА, В КОИТО ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕМИЕРНО!
Най- касовата постановка на Сатиричен театър – София, най – предпочитаната и най- забавната, за която билетите се разграбват на мига излиза за първи път на турне в страната, и само със споменаването на името, ”Всички обичат Гари”, вече се трупат резервациите за билети!
От както е създадена уникалната комедия от автора Ноел Кауард с оригиналното име “”Presant Laughter” до днес не слиза от световните сцени, а салоните винаги са пълни ! Сега и българската публика ще има възможността да се наслади! Това може да се нарече вече театър с класа ! Екстремен, смислен и взривяващ от наслада сюжет! Изискани костюми – ще ви се прииска да притежавате някой от тях! Невероятно сценография, огромен декор, които ще ви пренесе в реална обстановка на разпалени страсти! И всичко това взривява с появата на големите артистични имена, любимци на българската публика – Калин Сърменов , Александра Сърчаджиева, Силвия Лулчева, Борислав Захариев – Боби Турбото, Добринка Гецова и др.
Всички преминават през кризи, кризи на поведение, кризи за място в обществото и кризи на възрастта… Така и нашите герои!
Тук всеки може да намери себе си или да погледне през призмата на свой близък, познат, приятел или неприятел. И със сигурност погледнато от страни ще ви заболи корема от смях!
Много от нас имат нещо в себе си нарцистично, а още повече при актьорите, всеки актьор малко или много е „нарцис”- желае винаги да бъде харесван. Главния герой Гари Есендайн е известен актьор, който също има тази склонност – разглезен от успеха и славата, себевлюбен и отдаден на забавления и секс…чак до загуба на реална преценка за самия себе си. В това разминаване между лъжовна самооценка, високомерие, реалност и като добавим, и кризата на средната възраст, то вече кипи от смях!…
За информация и билети – билетен център на ДТ“Йордан Йовков“

 

Tags:Comments are closed.

Back to Top ↑